26-07-11

Mijmerend in dat heerlijk hotelletje in Oostenrijk.

Dromend zit ik hier uit te kijken in dat gezellig hotelletje waar we zulke mooie dagen beleefd hebben Spijtig maar de dagen gaan dan veel te snel.Gisteren was het weer naar de kliniek gaan achter chemo, ik moest daar om 8 uur zijn maar doordat ik met een verkoudheid zit moest ik wachten tot 10 uur dat ze met de chemo konden beginnen. De dokter moest eerst komen en ze moesten de uitslag hebben van mijn bloedwaarde , maar de chemo mocht doorgaan, dat ik toch goed vondt. De dokter vroeg ook hoe ons verlof verlopen is en ik zei geweldig het kon niet beter,ik heb zelf niet aan mijn ziek zijn gedacht, en heb al wenend naar huis gekomen. Ik zei haar we hebben zelfs Adriën zijn verjaardag daar heel goed gevierd. Waarop de dokter zei kunt ge uw verjaardag niet ergens gaan vieren, en ik zei dat is moeilijk , maar ik verjaar de 1februari en dat is putje winter.Heb je dan niets anders om naar uit te kijken,waarop ik wel zei op 16 september zijn we 44 jaar getrouwd, wel zegt dat is ook een reden om dat te vieren, ik ga er rekening mee houden en plannen jullie maar iets voor nog enkele dagen.Dus ik voelde me direkt weer in de wolken ,want nu heb ik weer iets voor naar uit te kijken en om een mooi plaatsje te zoeken voor enkele dagen te vertoefen.

Groetjes Jeske

17:26 Gepost door Jeske in Revalideren | Permalink | Commentaren (28) |  Facebook |

21-07-11

Eind verlof

Onze vakantie is vanaf dinsdag ,jammer genoeg voorbij.Wij hebben een uitstekend verlof gehad, en ik heb mij al die dagen heel goed gevoeld, ik voelde zelfs niets dat ik met die vreselijke ziekte zat.Ik heb mij van de eerste tot de laatste dag ontzettend genoten en mij heel goed gevoeld, ik voelde niet dat er iets mis was met mij. Ze hebben mij ook allemaal goed in de watte gelegd. Het zwaarste moment voor mij was terug naar huiswaarts keren, En denken wat er mij weer allemaal te wachten staat, Maar ik heb enopm genoten en dat kan mij niemand meer afnemen, en ik hoopt uit de grond van mijn hart dat we het geluk hebben om nogeens terug te gaan.

Groetjes Jeske

16:00 Gepost door Jeske in Revalideren | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

07-07-11

Goed nieuws gekregen

Ik kom eerst en vooral iedereen een goede avond wensen.En door ik het nogal druk zal hebben de komende dagen wens ik jullie al een goed weekend toe ook. Ik ben vandaag naar het ziekenhuis moeten gaan om mijn bloed te laten onderzoeken, en langs de dokter moeten gaan om de bevesteging te krijgen dat ik in orde bent om zondag op reis te vertrekken, en ik heb de toestemming gekregen. Mijn witte en rode bloedcellen waren verhoogd en verbetert, mijn kalcium was goed maar dat kan nog beter, daarom moet ik nog elke dag ampullen nemen. Maar de dokter was tevreden en ze zei dat ik mijn koffers mag klaar maken. Maar dat ik alles zeer kalm en rustig aan moet doen, en ginder in Oostenrijk van de gezonde lucht moet genieten. Ik heb ook papieren meegekregen voor als het moest gebeuren dat er iets mis gaat en ik daar een dokter nodig heb.Ook heb ik medikamenten mee gekregen in geval van nood.Maar ze wenste mij toch het allerbeste toe ,en een heel goede reis.

Groetjes Jeske

Klik hier voor meer gratis...

18:01 Gepost door Jeske in Revalideren | Permalink | Commentaren (15) |  Facebook |